Kom vergaderen in Almere!

Wil jij op een inspirerende locatie werken? Kom dan vergaderen in Almere… Want… “Het kan in Almere!”

Toen Linda en ik deze slogan voor het eerst hoorden wisten wij zeker dat we een goede beslissing hadden gemaakt om naar Almere te verhuizen. Natuurlijk is het een algemene slogan die lekker ‘bekt’ maar het is wel een positieve algemene slogan die lekker ‘bekt’. En daar houden wij van!

Positiviteit, inspiratie en creatie zijn allemaal mooie termen die een fijn gevoel geven. Naast mijn trainingen inspirerend presenteren heb ik de afgelopen jaren veel gastvrijheidstrainingen gegeven voor Shell medewerkers. Hier leerden de cursisten: “De meeste mensen vergeten wat je hebt gezegd, wat je hebt gedaan, maar niet het gevoel dat je ze hebt gegeven.” En dat is precies waar wij de focus op leggen als jij komt vergaderen in het Inspiratie Pakhuis.

WOW-gevoel

Uit onderzoek blijkt dat 91% van de mensen die een locatie wil boeken afhaakt… als ze geen goed gevoel hebben bij de locatie. Sfeer, locatiekosten en (gratis) parkeren zijn 3 van de belangrijkste drijfveren als je een locatie boekt om te vergaderen. Gelukkig ben je daarom bij ons aan het juiste adres.

Wij zullen er alles aan doen om jou een WOW-gevoel te bezorgen; hiervoor hebben wij de 7 zekerheden in het leven geroepen. Dit begint allemaal bij een persoonlijke ontvangst met een heerlijk bakje koffie! Aangezien locatiekosten een belangrijke rol spelen bij het boeken van een locatie… mag jij die zelf bepalen! En natuurlijk kan je eenvoudig gratis voor de deur parkeren.

Vergaderen in het Inspiratie Pakhuis

Het Inspiratie Pakhuis is een ruimte van 73m2 ingericht in industriële “Pakhuis” stijl. Wij hebben 1 grote tafel waar 8 mensen aan kunnen zitten. Boven de tafel hangen 2 moderne industriële lampen die symbool staan voor het opdoen van nieuwe inspiratie en ideeën. De locatie is van alle gemakken voorzien, zoals een whiteboard, supersnelle WIFI en een flipover. Unieke features zijn het podium met stand en presentatiescherm. Tot slot kun je genieten van heerlijke koffie en een verse lunch. Kortom, aan alles is gedacht! Mis je iets… laat het ons weten en dan doen wij er alles aan om jouw vergadering onvergetelijk te maken.

Boek het Inspiratie Pakhuis voor jouw volgende vergadering!