Kanjer Wens Nederland

Sinds 2018 steunen wij de Kanjer Wens Nederland. Dit is een prachtige stichting die zich inzet om wensen van ernstige zieke kinderen te vervullen. Toen wij hoorden wat voor geweldig werk Peter en alle vrijwilligers doen voor ernstige zieke kinderen, raakte dat ons direct.

Er is niets mooiers dan de lach van een kind…  Linda en ik hebben het geluk dat onze kinderen, Sophia en Lily, gezond zijn en iedere dag kunnen lachen… Dit verdient ieder kind! Daarom zijn wij trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de Kanjer Wens Nederland, zodat de wensen van deze kinderen uit kunnen komen.

 

Peter Visser, oprichter Kanjer Wens Nederland:

“Kanjer Wens Nederland is een jonge wensstichting (opgericht 14 februari 2017) die wensen vervult. Onze wenskinderen hebben een zeer ernstige ziekte, sommige levensbedreigend, andere chronisch. Al deze kinderen hebben één wens gemeen; dat zij weer gezond zijn. Helaas kunnen wij deze wens niet vervullen maar alle andere wensen die zij hebben, kunnen wij met ons team van enthousiaste vrijwilligers wellicht wel vervullen. Kanjer Wens Nederland heeft op dit moment ruim 65 vrijwilligers die allemaal graag meehelpen deze wensen te realiseren.”