Vergaderruimte Almere
Kom werken in onze vergaderruimte

Een vergaderruimte voor jou…

Andrew Taylor: “Inmiddels is het zo’n 6 jaar geleden dat ik van carrière wisselde en voor het ondernemerschap koos. Ik koos voor werk waar ik echt een passie voor heb. Destijds de grootste beslissing van mijn leven… inmiddels de beste beslissing van mijn leven.

In het dagelijks leven werk ik als trainer en help ik mijn klanten om inspirerende sprekers te worden. Hiervoor reis ik het hele land door en geef ik overal presentatie- en pitchtrainingen. Ik merkte dat ik niet van iedere vergaderruimte energie kreeg. De ene locatie was groot en strak ingericht, maar tegelijkertijd koud en kil. De andere locatie was klein en warm aangekleed, maar ook onprofessioneel en niet zakelijk genoeg.

Ik heb vaak gedacht…. Wat als ik een eigen locatie had; hoe zou ik het dan inrichten? Hoe creëer je een vergaderruimte voor professionals die inspireert, gastvrij is, en niet belachelijk duur is? Een locatie waar je graag komt en je direct thuis voelt. En toen… vonden we in onze huizenzoektocht dé perfecte plek in Almere!

Vanaf het eerste moment waren zowel mijn vrouw Linda als ik verliefd op deze locatie; en met name op de vele mogelijkheden. Zowel zakelijk als privé klopte alles aan het huis met de prachtige bedrijfsruimte. Wij kregen ontzettend veel energie om er mee aan de slag te gaan. En dat hebben we gedaan… 9 maanden na de oplevering van ons huis lanceren wij: Het Inspiratie Pakhuis!

Vergaderen in Almere: Het Inspiratie Pakhuis!

Het Inspiratie Pakhuis is een plek voor jou! Een ruimte waar je kunt vergaderen, waar je trainingen en workshops kunt geven en volgen, een ruimte voor en door jou; de gepassioneerde professional! De ruimte ademt het gevoel van gastvrijheid en inspiratie, en zit op het snijvlak van persoonlijk en zakelijk. Wij noemen dit het ideale ‘Casual Friday gevoel’.

Deze vergaderruimte kan jij gebruiken als leuke ontmoetingsplek voor klanten of netwerkevents, voor brainstormsessies of vergaderingen, of voor het geven van workshops of trainingen. De ruimte is bijvoorbeeld ideaal voor 1 op 1 sessies met klanten of voor trainingen en workshops met kleine groepen. En natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken. Wij horen graag waar jij behoefte aan hebt. Wij houden van een persoonlijke aanpak en kijken per gast naar de wensen.

Wij willen dat iedere gast zich welkom voelt en iedere keer energie krijgt als ze hier werken. Hiervoor hebben wij 7 zekerheden in het leven geroepen. Wil jij een leuke, inspirerende ruimte waar je heerlijk kunt werken? Neem dan een kijkje naar de beschikbaarheid en boek snel!”

Dit filmpje onlangs opgenomen in Almere geeft een beeld van Andrew; de man achter het Inspiratie Pakhuis. 

Jouw ruimte voor inspiratie, openheid en energie!

Jouw ruimte voor workshops, trainingen en leuke ontmoetingen!

Jouw ruimte voor goede koffie, liefdadigheid én je portemonnee!