7-zekerheden-op-wit-[x2]

De 7 zekerheden van Het Inspiratie Pakhuis

Andrew: “Ik wil meer dan alleen een ruimte aanbieden; ik wil een concept neerzetten waar mensen zich welkom voelen.” Met deze woorden begon het. Met de onderstaande 7 zekerheden doe ik een belofte aan éénieder die hier komt werken. Deze zekerheden houden mij scherp, maar belangrijker nog… ze zijn er voor onze gasten.

Wij willen dat iedereen die hier werkt zich welkom voelt, geïnspireerd raakt en nooit meer weg wil (lees: vaak terugkomt…). Met deze 7 zekerheden maken wij het verschil voor onze gasten.

Vergaderen in Almere

1. Je voelt je écht welkom

Of je de ruimte huurt voor jezelf, voor je klanten of voor je team, een goede eerste indruk is cruciaal om de dag lekker te starten. Wij zetten alles op alles om dit voor jou te realiseren. Dit begint al bij het eerste contactmoment. Persoonlijk, gastvrij, en vol energie. Wij doen er alles aan om jouw wensen te vervullen! Ons doel is dat jij weggaat met een WOW-gevoel!

2-omgeving-wit

2. Je werkt in een inspirerende omgeving

Jij werkt in een warme en inspirerende omgeving waar jij het beste uit jezelf kan halen! Begin de dag met een heerlijk kopje koffie op één van de relaxfauteuils, neem plaats aan de inspiratietafel waar altijd een lampje boven je hoofd gaat branden, of ga direct aan de slag op het podium. Eén dagje hier werken en je krijgt 100% zeker nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, en nieuwe energie!

3-locatie-wit

3. Je werkt op een goed bereikbare locatie

Het Inspiratie Pakhuis ligt centraal in het land in Almere. Op slechts 30 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht, Amersfoort én Lelystad. Het is gemakkelijk met de auto te bereiken;  op slechts 5 minuten van de A6 en A27. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Daarnaast is het ook gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Men zegt niet voor niets… Location… location… location!

4-koffie-rood

4. Je drinkt geweldige koffie

Koffie is misschien wel het lekkerste wat je kan drinken onder werktijd. Daarom is geweldige koffie een ‘must’! Wij gebruiken koffiebonen van de Nederlands Barista Kampioen 2017, Merijn Gijsbers. De koffie doet denken aan gedroogd fruit en chocolade en in combinatie met melk smaakt de koffie als pure chocolademousse! (Lust je geen koffie… dan hebben wij natuurlijk heerlijke thee )

5-prijs-rood

5. Je bepaalt zelf de prijs

Wij werken met een “Betaal wat je het waard vindt” concept. Ja je hoort het goed… jij mag de prijs bepalen! Hiermee willen wij een verschil maken, en hopen wij dat het huren van een ruimte niet als een obstakel wordt gezien. Wij zetten klanttevredenheid voorop en geloven in de kwaliteit van onze ruimte… en wij geloven ook dat klanten ons hiervoor naar waarde zullen belonen.

6-doel-rood

6. Je steunt altijd een goed doel

Het stukje teruggeven staat bij ons centraal. Daarom steunen wij ieder jaar een goed doel. Tien procent van alle opbrengsten van het Inspiratie Pakhuis schenken wij, namens alle klanten, aan Kanjer Wens Nederland in Almere. Kanjer Wens Nederland is een prachtige stichting die zich inzet om wensen van ernstige zieke kinderen te vervullen.  Wil je hier meer over weten, kijk dan hier.

7-jij-wit

7. Dat ben JIJ!

Jij maakt het af… Jij bent degene die mensen met elkaar verbindt. Jij bent degene die kennis deelt. Jij bent degene die mensen inspireert. Jij bent degene die bewust voor deze locatie heeft gekozen. Jij bent de zevende zekerheid waar Het Inspiratie Pakhuis voor staat. Dank hiervoor!